IDDF gaat vrijdag van start

Nieuws
Het International Dutch Distillers Festival in Schiedam start morgen.
Het International Dutch Distillers Festival in Schiedam start morgen. (Foto: )

Morgen begint IDDF, het International Dutch Distillers Festival in Schiedam. Het IDDF wordt feestelijk geopend bij het Jenevermuseum in Schiedam. Vanaf 16:30 uur kunnen er heerlijke cocktails gedronken worden, alles geheel in stijl van het IDDF. Verschillende internationale distilleerders zijn hierbij aanwezig. Ook trappen de deelnemers van de IDDF Restaurantweek af, met verschillende gerechten en menu’s met als thema gedistilleerd.

Gedurende het weekend en de week van IDDF Around Town worden verschillende, veelal vrij toegankelijke, activiteiten georganiseerd in de stad. Van livemuziek tot workshops en van kunstwerken tot dansoptredens, er is van alles te doen en te zien voor jong en oud.

Het IDDF is een week vol leuke activiteiten en lekker eten, in het teken van gedistilleerd, met als afsluiter IDDF In Concert op 2 en 3 juni. Artiesten als Davina Michelle, Nielson en Chef’Special sluiten deze week feestelijk af op het festivalterrein bij de Glasfabriek. Ook tijdens In Concert genieten bezoekers natuurlijk van heerlijke happen en drankjes in het thema gedistilleerd. Met prachtig weer voor de boeg gaat dit een spetterende week worden.

IDDF Around Town en de IDDF Restaurantweek kunnen veelal bezocht worden zonder ticket of reservering. Voor enkele onderdelen geldt een uitzondering. Alle informatie is te vinden op www.iddf.nl. Wie nog bij IDDF In Concert aanwezig wil zijn, moet snel zijn. Zaterdag 3 juni is namelijk helemaal uitverkocht, voor vrijdag 2 juni zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Praktische informatie:


IDDF Restaurantweek: 26 mei t/m 1 juni
IDDF Around Town: 26 t/m 3 juni
IDDF In Concert:2 & 3 juni
Meer informatie: www.iddf.nl
Contact: info@iddf.nl