Tip: De Vlaardingse Kinderkunstroute

Algemeen
Tekenjuf Roxanne en haar zoontje Flynn.
Tekenjuf Roxanne en haar zoontje Flynn. (Foto: PR)

Op 5 april lanceerde KADE40 in samenwerking met Kunstfanaatjes, Gemeente Vlaardingen en Vlaardingen Partners de leukste Kinderkunstroute van Vlaardingen en omgeving. Inmiddels is de route door veel Vlaardingers al enthousiast ontvangen.

Een leuk (en leerzaam) uitje voor het hele gezin tijdens de meivakantie. Haringstad Vlaardingen is een verrassende stad om doorheen te wandelen. In de binnenstad vind je langs de haven en markt mooie oude gevels. Maar er is meer te ontdekken. Als cultureel centrum laat KADE40 je niet alleen de kunst binnen haar muren ontdekken, maar ook daarbuiten.

Ga op avontuur en spot al die bijzondere kunstwerken in het wild. Om ervoor te zorgen dat de route leuk is voor iedereen kan je hem ook lopen met audiobeschrijving, gemaakt door Stichting Komt het zien en ingesproken door Dave van der Wal.

De plattegrond van de Vlaardingse Kinderkunstroute kan worden opgehaald bij de receptie van KADE40. Wanneer het pand gesloten is staat er op de Westhavenkade ter hoogte van KADE40 een kastje waar je de route uit kan halen.

Kijk voor meer informatie op: www.kade40.nl/.