Wat is er te doen in Vlaardingen

Algemeen
Kikker is verliefd te zien in de Stadsgehoorzaal.
Kikker is verliefd te zien in de Stadsgehoorzaal. (Foto: PR)

zaterdag 28 januari

Winter tai chi les

We beginnen met een Tai chi les in de fijne yoga zaal van TouchFit. Lichaam en geest in evenwicht. Deze Chinese bewegingsleer zorgt door de rustige bewegingen voor energie, souplesse, en een beter evenwicht. Ervaring is niet nodig, in de winter staat het element ‘water’ centraal. KIjk voor meer info op: www.bloesem.me/classes ga naar “Terug naar de bron”. Voor opgave en/of informatie mail: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me. Data: 28-01-2023. Tijd: 10.00 – 11.00 uur Locatie: TouchFit Hendrik Casimirstraat 151 Vlaardingen Kosten: € 9,50. Aanmelden: joseroodenburg@gmail.com of www.bloesem.me.

zondag 29 januari

Kikker is verliefd! (3+)

‘Kikker is verliefd’ is een magisch mooie, avontuurlijke en muzikale poppenvoorstelling met veel interactie en humor, gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs.

maandag 30 januari

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 0641644049.

woensdag 1 februari

Inloopuur van Humanitas

Elke woensdag van 9 - 12 uur kun je binnenlopen bij het Buurtpunt met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig.Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, Vlaardingen, 3de verdieping.

donderdag 2 februari

Orgelconcerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee.Aanvang: 13.20 uur inl. tel. 0613951276.

vrijdag 3 februari

Släpstick

Vanwege het 25-jarig bestaan van Släpstick brengt de groep een bijzonder feestelijke voorstelling. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ‘20 van de vorige eeuw en je bent van harte uitgenodigd! Dus doe jouw feestkleding aan en betreed de rode loper.

zaterdag 4 februari

Portret Fotografie

Portret fotografie studiolicht en natuurlijk licht. Deze workshop is een combinatie van theorie en praktijk. Speciaal voor degene die zich wil verdiepen in verschillende belichtingstechnieken. Aan bod komen studio belichting en natuurlijk licht binnen en buiten. Er zullen modellen aanwezig zijn die we gaan fotograferen. In de ochtend kijken we naar theoretische zaken. Je gaat zelf aan de slag met studioverlichting en met natuurlijk licht. De workshop is voor de beginnende en gevorderde fotograaf. De workshop is inclusief, koffie/thee, iets lekker en een lunch. Start is om 10.00 uur, einde rond 16.00. Info via www.tamaraheckfotografie.nl - info@tamaraheck.nl.