Inzamelingsactie voor Oekraïne geweldig succes

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

De door stichting Spoetnik aangekondigde inzamelingsactie voor de mensen in Oekraïne, bij Supermarkt Boon’s op de van Hogendorplaan, is een geweldig succes geworden.

Alleen aan voedsel al werd ruim 1500 kilo geschonken door de bezoekers van de supermarkt. Te weten; 80 bananendozen vol! “We vulden 3 1/2 pallet vol met levensmiddelen! Daarnaast ook nog een geweldige hoeveelheid dierenvoeding, persoonlijk verzorgingsproducten en hygiënische producten”, laat de stichting weten. Stichting Spoetnik zal dit met het eerstvolgende transport meesturen naar Oekraïne. Namens de inwoners van Oekraïne bedankt Stichting Spoetnik de vrijgevigheid van iedereen die in deze dure tijd een bijdrage heeft geleverd. Ook bedankt de stichting Supermarkt Boon’s dat zij deze mogelijkheid heeft geboden.

Vlaardingers die de actie zijn misgelopen en nog iets willen geven, kunnen dit doen op woensdag en vrijdag bij stichting Spoetnik van 10.00 tot 16.00 uur, Vetteoordsekade 12, 3de blauwe deur, blauw gele vlag hangt uit boven de deur. www.facebook.com/spoetnik.nl.