Open dag Grafisch Lyceum

Partnerbijdrage
Stap de creatieve mediawereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam binnen tijdens de Open Dag op zaterdag 28 januari 2023
Stap de creatieve mediawereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam binnen tijdens de Open Dag op zaterdag 28 januari 2023 (Foto: Frank van Es)

Stap de creatieve mediawereld van het Grafisch Lyceum Rotterdam binnen tijdens de Open Dag op zaterdag 28 januari 2023. Proef de sfeer en maak kennis met de nieuwste technologie in de wereld van media & entertainment. De school is geopend van 10 tot 15 uur, aanmelden is niet nodig.

Het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) is de grootste gespecialiseerde vakschool voor de wereld van media, entertainment & technologie in Nederland. Het GLR biedt vier vmbo-leerwegen en een scala aan mbo-opleidingen: Mediavormgever, Mediamanager, Redactiemedewerker, Software Developer, Expert IT Systems & Devices, AV-specialist, Fotografie, Podium- en evenemententechniek, (Allround) Mediamaker en Medewerker Sign. Al deze opleidingen bevinden zich op het snijvlak van creativiteit en technologie.
Op het mbo zijn alle onderwijsruimtes geopend voor publiek tijdens de Open Dag: de vele ontwerplokalen, tv-studio, radio-/podcast-studio, theaterzaal voor podiumtechniek, fotostudio’s, Esports Space, Productiehuis, Experience Studio en nog veel meer. Bij alle opleidingen zijn er voorlichtingen en kun je in gesprek gaan met studenten en docenten. Naast de mbo-opleidingen heeft het GLR ook een kleinschalige vmbo-afdeling. Leerlingen die creatief en geïnteresseerd zijn in techniek, kunnen hier na de basisschool terecht. Ook op het vmbo bieden we een inspirerende leeromgeving waar ruimte is voor creativiteit en talent.
De mbo-afdeling van het GLR is gevestigd aan de Heer Bokelweg 255 in Rotterdam. Het vmbo heeft een eigen locatie aan het Stadhoudersplein 35 in Rotterdam. Kijk voor alle informatie op www.glr.nl of neem contact op via 088 200 15 00 of info@glr.nl.