Kies voor een mbo-opleiding bij Albeda in Vlaardingen.

Partnerbijdrage
Kies voor een mbo-opleiding bij Albeda in Vlaardingen.
Kies voor een mbo-opleiding bij Albeda in Vlaardingen. (Foto: Cooper)

In Vlaardingen biedt Albeda op de Buys Ballotlaan een groot aantal mbo-opleidingen: van entreeopleidingen en opleidingen op het gebied van economie & ondernemen tot zorg & welzijn, pedagogisch & sociaal werk en taalopleidingen voor anderstaligen. Een gezellige locatie, waar onderwijs op maat wordt geboden en veel aandacht is voor elke student. Kies je voor een ambachtelijk beroep, zoals bakker? Denk dan aan de Bakery Innovation Academy aan de Industrieweg in Vlaardingen: een hypermoderne opleidingsbakkerij waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid met elkaar samenwerken.
Voltijd studeren of combineren met een baan? Of jij nu een voltijd studie wilt volgen (een bol-opleiding) of deze liever combineert met een baan (een bbl-opleiding): Albeda biedt veel opleidingen in beide vormen aan. Er zijn ook maatwerk-opleidingen mogelijk. Open dag 16 maart.?Wil je meer weten over de mogelijkheden, de sfeer proeven of voorlichtingssessies volgen? Dat kan! Op donderdag 16 maart van 15.00 tot 20.00 uur staan studenten én docenten voor je klaar om je te helpen bij je studiekeuze. Ga voor meer info naar: albeda.nl/opendagen.?
Er is ontzettend veel te kiezen en we begrijpen dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wij helpen je graag te kiezen door middel van onderstaande activiteiten:??
•        Albeda Keuzecafé (locatie Rosestraat) op 30 maart 14.00 - 17.00 uur??
•        Online informatieavond voor ouders/verzorgers op 23 maart
•        Kom bij ons proefstuderen of meelopen?
Liever direct contact? Bel ons op 010 290 10 20, mail naar albeda@albeda.nl of kijk voor meer informatie op albeda.nl/studiekeuze.?Tot snel!??Wil je meer weten over de opleidingen? Kijk dan op: albeda.nl/vlaardingen of albeda.nl/bia