Gratis spreekuur arbeidsrecht 23 en 24 juni

Partnerbijdrage

Op vrijdag 23- en zaterdag 24 juni 2023 organiseert Vogelaar Bosch Spijer Advocaten een spreekuur arbeidsrecht. Tijdens dit spreekuur kan iedereen zich gratis en vrijblijvend laten informeren over het arbeidsrecht. Of u nu werkgever of werknemer bent.

Hebt u vragen over arbeidsovereenkomsten, ontslag (op staande voet), over concurrentiebedingen, over de (loondoorbetaling bij) ziekte, slapende dienstverbanden, de uitvoering van de NOW-regeling of andere arbeidsrechtelijke zaken? Arbeidsrechtspecialist mr. Spijer, beantwoordt alle vragen.
Het arbeidsrechtspreekuur is gratis en geheel vrijblijvend. Vul het contactformulier op www.vbsadvocaten.nl in en vergeet niet uw naam en telefoonnummer. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten neemt dan contact op voor het inplannen van een afspraak. Dit om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk aanwezig zijn. Liever niet naar kantoor? Dan kunt u ook kosteloos en vrijblijvend een telefonische afspraak maken.
Mr. Spijer is sinds 1999 advocaat en heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Hij is dé arbeidsrechtspecialist voor het Westland. In de afgelopen jaren heeft hij al veel Westlandse werknemers en werkgevers succesvol bijgestaan. Vogelaar Bosch Spijer Advocaten heeft zo’n 20 medewerkers en werkt vanuit Maasdijk.

Het kantoor heeft zich gespecialiseerd in arbeidsrecht, familierecht, tuinbouwzaken en in de behandeling van letsel- en overlijdenszaken. Meer informatie? Kijk dan op: www.vbsadvocaten.nl.