Kort sportnieuws uit Vlaardingen

Sport
De steigers zijn verdwenen: de oplevering nadert. (Fotoi; RDW)
De steigers zijn verdwenen: de oplevering nadert. (Fotoi; RDW) (Foto: )

Het duel tussen Deltasport en DVO’32 sluit op dinsdag 2 april (aanvang 20.00 uur) de voorronde van het Vlaardingse kampioenschap af. Daarna wordt geloot voor de halve finales. Actuele info (ook over het jeugd- en vrouwenvoetbal) op: https://vlaardingsvoetbalkampioenschap.nl/

Vlaardings voetbalkampioenschap

Luigi Bruins zoekt talenten voor Zwaluwen

Op vrijdag 12 april om 20.15 uur organiseert voetbalclub Zwaluwen een talentendag voor spelers onder 23 jaar. De deelnemers worden beoordeeld door Luigi Bruins, die komend seizoen de hoofdmacht gaat leiden, en de technische commissie. “Ben jij tussen 18 en 23 jaar en denk jij het talent te hebben om (op termijn) aan te sluiten bij de selectie van Zwaluwen, meld je dan aan en laat zien wat jij in je mars hebt”, meldt het persbericht. .Aanmelden via info@vvzwaluwen.nl (met naam. geboortedatum, huidige club en team).

Sporthal Zuidwijk wordt opgeleverd

Het lijkt erop, dat de sporthal aan de Claudius Civilislaan vrijdag 19 april door aannemer Tempel Bouw wordt opgeleverd. Lijkt, want met deze sporthal, die vijf jaar vertraging achter de rug heeft, weet je het, zo heeft de praktijk geleerd, maar nooit.  

Robert Verbeek naar Zestienhoven

Robert Verbeek, die nu nog CION leidt maar al na één seizoen vertrekt, gaat aan de slag bij Zestienhoven, waar hij oud-Victoria’04-trainer Warry van Wattum opvolgt. 

De Rotterdammers spelen in de vierde klasse. Verbeek wil er, zegt hij op de site van Zestienhoven, een stabiele derdeklasser van maken en gaat zich tevens bezig houden met de doorstroom van de jeugd.

In de zaal kampioen

Deze krant kondigde het vorige week al aan: het zaalteam van Deltasport zou van Berkel winnen en kampioen worden. En zo geschiedde.

VFC zwaait de Zondag in stijl uit

VFC neemt zondag 26 mei op gepaste wijze afscheid van het prestatievoetbal op zondag. Het eerste speelt dan de laatste competitiewedstrijd en is gastheer voor Bloemendaal. Daar gaan wat jeugdwedstrijden aan vooraf en er is een reünie voor oud-spelers. 

Zwaluwen-Rhoon haalde het eind niet 

Rhoon meldt op de website, dat hun wedstrijd tegen Zwaluwen vorige week het einde niet haalde. De twee clubs speelden de 8e finale van het VR Cup-toernooi. Op X wordt gemeld dat de wedstrijd gestaakt is omdat “de trainer van Zwaluwen wordt weggestuurd maar weigert het veld te verlaten.” Zwaluwen werd, zonder sancties, schuldig verklaard. Het restant van de wedstrijd is gisteravond gespeeld. 

AGENDA

VOETBAL: dins Deltasport-DVO’32 (20.00 Vlaard.kampioenschap)

DAMESVOETBAL: zat KMD-Zwaluwen, VDL 2-CION, DVV’69-CWO.

ZAALVOETBAL : don Zwaluwen-HBSS 4.

HONKBAL (oefen): zon 14.00 Holy-Blue Lions