A20 vannacht dicht tussen Maasdijk en Vlaardingen voor spoedreparatie

Nieuws
De oprit naar de A20 bij Maasdijk wordt 6 december om 21.00 uur afgesloten.
De oprit naar de A20 bij Maasdijk wordt 6 december om 21.00 uur afgesloten. (Foto: Google Maps)

Op woensdag 6 december, vanaf 22.00 uur tot donderdagochtend 7 december om 05.00 uur, wordt er een spoedreparatie uitgevoerd aan het wegdek van de snelweg A20 richting Rotterdam. Dit gebeurt tussen Maasdijk (N213) en Vlaardingen-West (afrit 8).

Vanaf 21.00 uur wordt de oprit naar dit gedeelte van de A20 afgesloten. Weggebruikers dienen rekening te houden met extra reistijd en omleidingsroutes.

Tijdens de reparatiewerkzaamheden is de A20 tussen Maasdijk (N213) en Vlaardingen-West (afrit 8) volledig afgesloten voor doorgaand auto- en vrachtverkeer. Dankzij afspraken met de betrokken veiligheidsregio’s blijft de hulpverlening tijdens deze afsluiting onveranderd beschikbaar.

Omleidingsroutes

Omleidingsroutes zijn ingesteld voor het verkeer dat wordt getroffen door deze wegafsluiting. Gele en digitale borden langs de weg zullen ter plaatse informatie verstrekken over de beschikbare omleidingen.

N223 en Den Hoorn

Voor doorgaand auto- en vrachtverkeer wordt geadviseerd om via de N223 en de A4 (oprit Den Hoorn) omgeleid te worden gedurende de werkzaamheden aan de A20.