De Herberg, een afhaal-tent of een knusse Bistro?

Partnerbijdrage
Robert van Triet en Michelle von Oven.
Robert van Triet en Michelle von Oven. (Foto: PR)

De Herberg, een afhaal-tent of een knusse Bistro?

We gaan aan tafel met de eigenaren Robert van Triet (chef-kok) en Michelle von Oven (gastvrouw). Een goed gesprek met de twee eigenaren.

Michelle lacht: ”Er wordt een hoop gespeculeerd in het Westland, want kun je bij De Herberg in ’s-Gravenzande nu alleen die beroemde spareribs afhalen? Of kan je ook lekker dineren in het restaurant net als vroeger?”

Robert: ”Ik begrijp de verwarring van onze gasten. We hebben bijna 2 jaar lang volledig gedraaid op onze Take-Away Service. Toen Corona uitbrak hebben we een online webshop gemaakt waar mensen kunnen bestellen en thuis kunnen eten. Onze shared dining box is zelfs nu nog steeds een groot succes en wordt wekelijks veel besteld. Maar het was vreemd, die corona-periode. Michelle: ”Geen geschater, het geluid van bestek op de borden en het klinken van glazen van een gezelschap dat blij is om te komen eten in onze knusse bistro. Wat vond ik dat een gemis!”

Hoe komt het dat jullie na de afschaffing van de corona regels niet direct weer met het restaurant zijn open gegaan?

Robert: ”Dit is eigenlijk een zeer persoonlijke vraag. Michelle is in december 2021 bevallen van een mooi jongetje Sol. Ik ben in mei 2022 ook voor het eerst vader geworden van mijn prachtig zoon Vince. Zoals iedereen weet is het momenteel lastig om gekwalificeerd personeel te krijgen. Ons huidige team was op dat moment te klein om zelfstandig te draaien en daarvoor hebben we ervoor gekozen om iets langer te wachten totdat we er zeker van waren dat mensen dezelfde ervaring bij ons konden krijgen als voorheen. Ons team en wij zijn er nu weer klaar voor om het restaurant te draaien!

Hoe ziet de maand December er voor jullie uit?

Michelle: ”Ons restaurant begint aardig vol te lopen met reserveringen. We zijn blij dat ons restaurant weer op volle toeren draait en ook de Christmas Boxen zijn in trek. We zijn trots dat we een goede mix hebben kunnen vinden van restaurant en onze Take-Away service zonder dat deze elkaar in de weg staan.”