In de kinderopvang maak je het verschil

Partnerbijdrage
Iedereen wordt blij van kinderen. Ze zijn puur en eerlijk en zorgen voor een heerlijke werkomgeving. En voor dat mooie werk krijg je nog betaald ook!
Iedereen wordt blij van kinderen. Ze zijn puur en eerlijk en zorgen voor een heerlijke werkomgeving. En voor dat mooie werk krijg je nog betaald ook! (Foto: Lennart Ruinen LRPD)

Alle kinderen verdienen een eerlijke kans op een optimale ontwikkeling. De kinderopvang is dé omgeving om jonge kinderen zo’n prachtige kans te geven. “Als pedagogisch medewerker maak je het verschil”, zegt Jiska van Brink, manager HRM bij Kinderopvang Morgen. “Je draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen, en daarmee aan de kansen die ze in hun verdere leven krijgen. Belangrijk werk dus!

Nieuwe collega’s welkom

Als maatschappelijke organisatie heeft Kinderopvang Morgen bijna 40 vestigingen in alle soorten wijken in Rijswijk, Delft, Den Haag-Ypenburg en Westland-Wateringen. Nieuwe collega’s zijn erg welkom. “We bieden volop mogelijkheden aan mensen die graag met kinderen werken en maatschappelijk van betekenis willen zijn”, zegt Jiska. “Ongeacht leeftijd, gender of culturele achtergrond. Ook als je nog niet de juiste diploma’s hebt. Binnen onze Morgen Academie leiden wij mensen op, bijvoorbeeld via een gecombineerd werk-leertraject.”

Jezelf ontwikkelen

Aandacht voor plezier en talent staat voorop bij Morgen. “Wij willen onze medewerkers ‘zien’”, geeft Jiska aan. “Daarom luisteren we goed naar wat zij individueel nodig hebben om prettig te werken en zich te ontwikkelen. Via onze Morgen Academie kunnen ze kiezen uit een breed aanbod aan opleidingen en cursussen.”

Werken in de kinderopvang is naast betekenisvol vooral erg leuk. Jiska: “Iedereen wordt blij van kinderen. Ze zijn puur en eerlijk en zorgen voor een heerlijke werkomgeving. En voor dat mooie werk krijg je nog betaald ook!”

Lijkt werken in de kinderopvang je iets? Ontdek jouw mogelijkheden op werkenvoormorgen.nl/test.