Naaldwijk gastheer voor Westlands Elftal tegen ADO Den Haag

Sport
Het bestuur van de FeVoWest: voorzitter Nico van der Knaap, secretaris Dick Hartman en penningmeester Piet Roels, die maandagavond in 's-Gravenzande tijdens de jaarvergadering in functie werd herkozen.
Het bestuur van de FeVoWest: voorzitter Nico van der Knaap, secretaris Dick Hartman en penningmeester Piet Roels, die maandagavond in 's-Gravenzande tijdens de jaarvergadering in functie werd herkozen. (Foto: HB-Publicity Services)

Zelden had een Algemene Ledenvergadering van de FeVo West, de Federatie Voetbalverenigingen Westland en Midden Delfland zo’n vlot verloop als de editie van maandagavond in het clubgebouw van FC ‘s-Gravenzande. Voorzitter Nico van der Knaap had iets meer dan een half uur nodig om de 8 agendapunten af te kloppen. Na de pauze werd het Project Fluitend naar Fairplay gepresenteerd door Marco Schregardus en Jack Koornneef.

Van de zestien aangesloten verenigingen werd een afmelding ontvangen van Verburch en SV Schipluiden. Met een minuut stilte werd het overlijden herdacht van Wim Lentz en de partner van oud-bestuurslid Wim Voois. De verslagen werden zonder opmerkingen goedgekeurd en aftredend penningmeester Piet Roels werd in functie voor drie jaar herkozen.

Het Westlands Elftal komt op woensdag 10 juli in actie tegen ADO Den Haag. Op sportpark De Hoge Bomen heeft vv Naaldwijk de rol van gastheer. De definitieve handtekeningen moeten nog worden gezet, maar er worden geen belemmeringen verwacht.

Van de rondvraag werd geen gebruik gemaakt.

Federatie Voetbalverenigingen Westland en Midden Delfland: speeldatum 10 juli