Nieuw in De Lier: een dansavond die draait om innerlijke kracht

Uitgaan
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

Nieuw in 2023 in Poeldijk, ‘s-Gravenzande en De Lier: dansavonden van Free Flow. “Bij Free Flow gaat het om zoveel meer dan alleen dansen.” 16 juni vindt de vierde dansavond plaats, in De Lier aan het Achterlaantje 10.

Free Flow is een relatief nieuw concept dat vrije dansavonden introduceert om bezoekers te laten ‘genieten van de verbindende kracht van beweging en expressie’. Een woordvoerder legt uit: “Bij Free Flow gaat het om zoveel meer dan alleen dansen. Het gaat om het ontdekken van je innerlijke kracht, het verbinden met je intuïtie en het ervaren van een diepe connectie met jezelf.”

Rust

“In een wereld waarin het leven vaak wordt geleid door strakke schema’s en een druk hoofd, verlangen we naar meer rust in onszelf een plek waar we volledig onszelf kunnen zijn. Met Free Flow creëren we een veilige omgeving in De Lier, waarin mensen in contact kunnen komen met zichzelf en gelijkstemden uit de regio.” Dit gebeurt bij Free Flow door middel van beweging, je aanwezigheid in het nu en zelfexpressie op muziek. De avonden zijn zowel geschikt voor ervaren dansers als voor mensen die nog nooit op een dansvloer hebben gestaan. 

Deelnemers volgen geen choreografieën en worden niet beoordeeld, maar mogen bewegen zoals ze willen. “Voel de energie, laat je lichaam leiden en laat je zorgen achter je bij de vrije dansavonden van Free Flow”, is het motto.

Over Free Flow

Free Flow is opgezet door Anouk Nederpel van dansstudio Dance Innovation, een gepassioneerde dansprofessional. Na jarenlange ervaring in de danswereld en het observeren van de behoeften van dansliefhebbers in de regio, merkte Anouk een groeiende vraag naar een nieuw en verfrissend dansconcept. Dit werd Free Flow.

Vrijdag 16 juni vindt de speciale zomereditie plaats, die wordt afgesloten met een ontspannende sound healing-sessie.