Verduurzamen? Bezoek de vt wonen&design beurs!

Duurzaam
Het Huis & Energie-district.
Het Huis & Energie-district. (Foto: Ton van Til)

Verduurzamen: hoe pak je dat aan voor jouw woning? Er is veel nieuws over oplossingen, maar het is niet altijd is duidelijk waar je nou precies op moet letten. Op de vt wonen&design beurs van 3 tot en met 8 oktober worden al je vragen over het verduurzamen van je woning beantwoord!

Er is een nieuw district op de beurs dat volledig over dit vraagstuk gaat: Huis&Energie. Milieu Centraal presenteert in het Huis&Energie-district het Duurzaam Droomhuis! 

Duurzaam wonen

Als je aan de slag wil gaan met verduurzamen, moet je daar zijn. Zéker als je graag op weg geholpen wil worden. Elke dag staan er experts voor je klaar om onafhankelijk advies te geven over de duurzame oplossingen voor jouw vraagstuk. Daarnaast kun je in het Duurzaam Droomhuis sommige producten direct in werking zien. Een echte must see voor als je met verduurzaming bezig bent!

vt wonen&design beurs

In het Huis&Energie-district vind je sowieso heel veel gespecialiseerde bedrijven op het gebied van het verduurzamen van je woning. Denk aan Remeha, Redwell, Phaselux en Tonzon. We noemen er maar een paar. Of het nu gaat over zonnepanelen, slim energie opwekken of isoleren: kom langs en laat je informeren én inspireren!

Bestel nu je tickets via vtwonen.nl/tickets

Rodi Wonen bijlage

Proef alvast wat er allemaal tijdens de vt wonen&design beurs in oktober te zien is in de bijlage Rodi Wonen. Deze inspirerende special vind je de laatste week van september (week 39) in alle kranten van Rodi Media. Naast trends en tips staat deze special bomvol exclusieve beelden van de nieuwste collecties van de leukste woonmerken. Een must read voor elke interieurliefhebber! Kijk alvast op instagram.com/rodi_wonen!


Kom langs bij de vt wonen&design beurs! Beeld: Ton van Til fotografie