De OBA is weer open

Algemeen
Afbeelding

AMSTERDAM- De deuren van de Oba-vestigingen zijn weer open. Binnen de coronamaatregelen kunnen nog niet alle services worden aangeboden en zijn er aangepaste openingstijden. Deze staan op de website.

Boeken en andere materialen lenen en inleveren kan met gebruik van een mandje. Dus zelf weer zoeken naar mooie boeken, dvd’s, cd’s, luisterboeken en bladmuziek en weer geïnspireerd raken door de collectie, is weer mogelijk.

Activiteiten

Middelbare scholieren en studenten tot en met 24 jaar kunnen komen studeren als er vooraf online wordt gereserveerd. Ook voor andere activiteiten is een plek reserveren verplicht. Kijk voor het aanbod in de Oba agenda. Het terras van restaurant Babel in OBA Oosterdok is open. Om dit te vieren, worden pizza’s voor maar 5euro geserveerd. In OBA Postjesweg hebben is een take away service.

Leestafels

De andere cafés en ook de kranten- en tijdschriftenkasten en leestafels zijn nu nog gesloten en gaan op een later moment open. Er kan wel gebruik worden gemaakt van de toiletten.

De OBA doet zijn best om het zo prettig en veilig mogelijk te maken. Zo worden de vestigingen extra goed schoon en wordt er ook voor gezorgd dat er een beperkt aantal mensen tegelijk binnen zijn.

Meer informatie: www.oba.nl.