Amsterdam Open Golf niet alleen voor pensionado’s

Algemeen
De organisatie van de Amsterdam Open Golf.
De organisatie van de Amsterdam Open Golf. (Foto: Peter Vreeswijk)

NIEUW-WEST - Het Amsterdam Open Golf  toernooi golfclub Ookmeer is het dé manier om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de golfsport. En degenen die het spel al beheersen, kunnen deelnemen aan wedstrijden. De entree voor het evenement op zaterdag 6 en zondag 7 augustus is gratis. Deelnemers aan activiteiten betalen alleen een kleine bijdrage.

Het doel is om zoveel mogelijk geld te genereren voor de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. Dat zal behalve uit de eigen bijdrage van de deelnemers bestaan uit te verkopen attenties. Er kunnen echter op beide dagen ook donaties worden gegeven .De sponsoren en dan met name makelaar Barnhoorn als hoofdsponsor, dragen de meeste kosten voor het organiseren van de diverse activiteiten.

Clinics

Op zowel zaterdag 6 als zondag 7 augustus worden ter kennismaking met golf clinics gehouden. De starttijd zijn zaterdag om 10.00 en 13.00 uur, en op zondag om 10.00 uur. Alle materialen worden gratis ter beschikking gesteld en onder deskundige leiding worden de beginselen van het golf bijgebracht. Alle deelnemers krijgen bovendien een gratis consumptie en een goodiebag. Zowel zaterdag als zondag worden diverse soorten golfwedstrijden georganiseerd over zowel 9 als 18 holes.

Golfmarkt

Op de golfmarkt kunnen overtollige golfspullen goedkoop worden aangeboden. De drivingrange is geopend zodat de aan te kopen spullen getest kunnen worden. Uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Koffie, drankjes, broodjes en snacks kunnen tussen 10.00 en 20.00 uur worden gekocht in de feesttent op het terrein, waar op zondagmiddag ook een dj gaat draaien.

Maar er is meer. Zo zijn er aanbiedingen in golflessen en van de golfschool Ookmeer, en aanbiedingen met voordelige abonnementen. Voor meer informatie: www.amsterdamopengolf.nl/

Het Amsterdam Open Golf wordt gehouden bij golfclub Ookmeer, Abe Lenstralaan in Osdorp.