Nu te zien bij Cinema De Vlugt

Algemeen
Master of Light.
Master of Light. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. 

Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant. De eerste film start rond 11:00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21:00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met een bak popcorn of nacho’s onderuit zakken in de comfortabele stoelen van de gloednieuwe filmzaal. Het hele filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl

Black Adam

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de actie-avonturenfilm Black Adam van regisseur Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise). Het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld van DC op het witte doek te zien is. Bijna 5000 jaar geleden ontving Black Adam de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld.

Master of Light

George Anthony Morton is een klassieke kunstschilder van Afrikaans-Amerikaanse komaf. Tijdens een gevangenisstraf van tien jaar voor het dealen van drugs, heeft hij er alles aan gedaan om z’n talent te ontwikkelen. Na z’n vrijlating is hij de eerste Zwarte kunstenaar die is afgestudeerd aan de Florence Academy of Art in New York en probeert hij z’n weg te vinden in de witte kunstwereld. Om de verstoorde relatie met z’n familie en z’n moeder in het bijzonder te verbeteren, keert hij terug naar Kansas City. Door hun portretten te schilderen in de stijl van de door hem bewonderde oude meester Rembrandt, hoopt hij af te rekenen met zijn verleden. Het terugkeren naar zijn familie en zijn geboortestad confronteert George met een maatschappij doorvlochten van racisme, en een familie worstelend met intergenerationeel trauma. Het is aan George om zich te bevrijden van dit rauwe verleden en het om te zetten in werken van schoonheid.

Moonbound

Wanneer Peter op een magische reis gaat om zijn zusje Anne te redden, moet hij naar mysterieus gebied reizen: de maan! Anne werd hierheen ontvoerd toen ze de meikever Meneer Zoemerman probeerde te helpen bij het zoeken naar zijn vrouw. Tijdens zijn fantastische avontuur ontmoet Peter de slaperige Klaas Vaak die vertelt dat alleen tijdens het diner van de Nachtelf in het kasteel in de wolken ze kunnen ontdekken waar Anne is. Een probleem: er zijn niet genoeg zitplaatsen voor iedereen. En dus doen ze mee aan een wilde race langs de Melkweg tegen de vijf natuurgeesten. Zal het lukken Anne te bevrijden voordat de zon weer opkomt?

Totem

De elfjarige Ama uit Rotterdam beleeft een spannend en magisch avontuur wanneer ze probeert te ontsnappen aan de politie die haar met haar familie wil terugbrengen naar Senegal, het land waar ze vandaan komen. Op haar zwerftocht krijgt ze gezelschap van een gigantisch stekelvarken die ze Totem noemt en haar beschermer en gids wordt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: https://www.cinemadevlugt.nl/

Totem.
Moonbound.
Black Adam.