Vrijwilligerscafé Valentijn

Algemeen
Vrijwilligers Centrale Amsterdam houdt Vrijwilligerscafé Valentijn.
Vrijwilligers Centrale Amsterdam houdt Vrijwilligerscafé Valentijn. (Foto: aangeleverd)

AMSTERDAM - Niets te doen op Valentijnsdag, maar geen zin om alleen thuis te zitten? Kom dan naar het Vrijwilligerscafé Valentijn Amsterdam van Vrijwilligers Centrale Amsterdam. Een speciale en unieke editie vrijwilligerscafé voor de hele stad.

Kom op de dag van de liefde leuke singles ontmoeten én speeddaten met diverse maatschappelijke organisaties uit de hele stad, waar je aan de slag kunt als vrijwilliger. Vind jij je nieuwe liefde, iemand die net als jij een sociaal hart heeft, en ga je samen op vrijwilligersdate?

Voor ieder wat wils

Er komen zeven à acht vrijwilligersorganisaties vertellen over vrijwilligerswerk waar jij je voor kunt inzetten. Denk aan culturele organisaties, natuurorganisaties en organisaties die zich inzetten voor daklozen. Voor ieder wat wils. Je krijgt een kijkje in de keuken, kunt al je vragen stellen en kijken waar jij blij van wordt.

Er is ook genoeg gelegenheid om te kletsen en kennis te maken met andere singles. In een ontspannen, ongedwongen en romantische setting, met gezellige en swingende akoestische deuntjes die live worden gespeeld en drankjes met wat lekkers. Iedereen is welkom. Wie weet eindigt jouw Valentijnsdag dit jaar heel romantisch.

Programma

Het programma is als volgt: 18.00 uur; inloop met soep en brood (neem je eigen soepkom en lepel mee): 18.30 uur; pitches van de maatschappelijke organisaties: 19.00 uur; speeddaten met verschillende organisaties: 19.45 uur; maak kennis met andere singles tijdens de borrel met live muziek: 21.15 uur; einde

Het Vrijwilligerscafé wordt gehouden in Jungle Amsterdam, Tweede van Swindenstraat 26. Toegang gratis. Aanmelden via: www.vcatraint.nu/valentijn.