Inwoners Amsterdam jagen op miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht

Nieuws
Amsterdammers komen in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht.
Amsterdammers komen in de uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht. (Foto: Roy Beusker)

AMSTERDAM - Zondag 31 maart is de ontknoping te zien bij SBS6 Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Amsterdam uit postcodegebied 1024. Zij nemen plaats in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Amsterdam daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 31 maart vanaf 19.55 uur te zien bij SBS6.

Jan uit Amsterdam is een van de gelukkigen die naar de studio komt. Hij vertelt: “Ik kijk vaak naar Miljoenenjacht, maar nog nooit heb ik een studio van binnen gezien. Ben erg benieuwd hoe dat allemaal gaat.” Jan heeft nog niet nagedacht over een strategie en bepaalt ter plaatse hoe hij het spel aanpakt.

Andere wijken

De vijftig inwoners van Amsterdam zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door de bekende gouden koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.