Vriendinnendag ZSGOWMS groot succes

Nieuws
Lekker voetballen met de meiden.
Lekker voetballen met de meiden. (Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - Om de ontwikkeling van het vrouwen- en meidenvoetbal te bevorderen zijn ZSGOWMS, De CousCous Bar en Thuisbezorgd vorig jaar een samenwerkingsverband aangegaan. Afgelopen zaterdag 30 maart vond door deze gezamenlijke inzet de eerste vriendinnendag plaats. Dit werd met de komst van maar liefst vijfitg meiden een groot succes!

ZSGOWMS bood de mogelijkheid aan jonge meiden om kennis te maken met het meidenvoetbal door middel van deze vriendinnendag. Er werd kennis gemaakt met het voetbalspel in de vorm van allerlei oefeningen en een penalty bokaal. Tot slot werden de dames verwend met een lekker hapje van de CousCous Bar en Thuisbezorgd.

Meidenvoetbal populairder

De vereniging ziet dat de laatste jaren het meidenvoetbal steeds populairder is geworden. Steeds meer meiden melden zich aan bij de voetbalvereniging. Bewegen en samen plezier maken is heel belangrijk. Door het oplopende aantal aanmeldingen worden er ook steeds meer meidenteams ingeschreven bij ZSGOWMS. Door deze groei is er de mogelijkheid voor alle speelsters om op hun eigen niveau en leeftijd te spelen. Ze staan voor een gemoedelijke, familiaire sfeer waarin we met alle ouders samen ervoor zorgen dat de meiden plezier hebben en beter worden in het voetballen.

Meer informatie willen over het meidenvoetbal bij ZSGOWMS, via e-mail naar meidenvoetbal@zsgowms.nl.