Stemmen voor nieuwe speeltoestellen Johan Ammanplantsoen

Nieuws
Kinderen mogen stemmen over hun favoriete speeltoestel.
Kinderen mogen stemmen over hun favoriete speeltoestel. (Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - In het Johan Ammanplantsoen zijn afgelopen maanden stoepen aangebracht, banken geplaatst, de beplanting aangebracht en is het gras ingezaaid. Om het Johan Ammanplantsoen af te maken komen er nog kinderspeeltoestellen. Deze toestellen laten we de kinderen uit de buurt zelf kiezen.

Alle jonge bewoners uit de buurt kunnen op vrijdag 19 april komen stemmen op hun favoriete speeltoestellen. Er zijn drie ontwerpen gemaakt met verschillende speeltoestellen. Het ontwerp met de meeste stemmen wint en komt op het Johan Ammanplantsoen te staan. Aan het eind van deze dag wordt de uitslag bekendgemaakt. De speeltoestellen worden naar verwachting in de zomer geplaatst.

Praatje maken

Bewoners uit de buurt zijn ook uitgenodigd om langs te komen op het Johan Ammanplantsoen. Er zijn deze dag spelletjes te doen voor de kinderen en er is tijd om gezellig een praatje maken met de buren onder een genot van een hapje en een drankje.

De bijeenkomst is vrijdag 19 april van 13.00 tot 18.00 uur in het Johan Ammanplantsoen, ter hoogte van de Nieuwe Osdorpergracht 470.