Mening gevraagd over sport- en speelplekken in Amsterdam

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

AMSTERDAM - Amsterdam moet alle sport- en speelplekken onderhouden, schoonmaken en repareren als dat nodig is. Er wordt geprobeerd om de sport- en speelplekken goed te verdelen over de stad, zodat alle grote en kleine Amsterdammers in de eigen buurt kunnen spelen of sporten. 

Vindt u in uw buurt wat u nodig heeft? En zijn de plekken goed onderhouden en schoon? De rekenkamer hoort graag wat uw ervaringen zijn. Laat het weten, dan neemt de rekenkamer het mee in het onderzoek.

Goed geregeld

De gemeente is verantwoordelijk voor het aanbod en onderhoud van de sport- en speelplekken in de stad. De rekenkamer onderzoekt of het onderhoud en de verbetering van sport- en speelplekken goed geregeld is, en hoeveel Amsterdam hieraan uitgeeft.

Daarnaast onderzoekt de rekenkamer hoe de sport- en speelplekken over de stad zijn verdeeld. De resultaten van het onderzoek kunnen ons helpen om de kwaliteit en verdeling van de sport- en speelplekken in de stad te verbeteren.

Doelen bereik

De Rekenkamer Amsterdam onderzoekt hoe het bestuur van de gemeente Amsterdam beleid uitvoert. De rekenkamer controleert of het bestuur zich aan de regels houdt, de afgesproken doelen bereikt en niet meer geld uitgeeft dan nodig is. Elke gemeente heeft een rekenkamer.

De vragenlijst is hier te vinden.