Van der Linden organiseert De WOONmarkt op 22 februari

Partnerbijdrage
Het kantoor van Makelaardij Van der Linden.
Het kantoor van Makelaardij Van der Linden. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - In de media wordt er volop over gesproken; de veranderende woningmarkt. Een daling van de prijzen met gemiddeld 6 procent ten opzichte van een jaar eerder, stijgende rente en hoge inflatie. Wat is verstandig? Nu kopen, nu verkopen of nog even wachten? Wat Makelaardij Van der Linden liever doet, is kijken naar mogelijkheden en die zijn er zeker!

Zo zijn de hypotheekregels voor 2023 op een aantal vlakken verruimd, de NHG grens is verhoogd en de vrijstelling van de  overdrachtsbelasting is verruimd voor een woning tot 440.000 euro. Dit biedt zeker mogelijkheden.

Nieuwe ontwikkelingen

Omdat we graag op een informele en laagdrempelige wijze mensen willen informeren over de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden, organiseert Van der Linden makelaardij de ‘WOONmarkt’. Op woensdag 22 februari tussen 17.00 en 20.00 uur is iedereen van harte welkom op ons kantoor aan het Bos en Lommerplein 309 in Amsterdam.

Dus heeft u vragen die te maken hebben met het kopen of verkopen van uw woning? Alle makelaars staan voor u klaar. Wilt u ‘bijgepraat’ worden op het gebied van Hypotheken? De Hypotheker Amsterdam Bos en Lommerplein is er voor financiële zaken. Notarissen van het kantoor Hartman LMH zijn aanwezig voor de juridische vragen en EN Vastgoed kan alles vertellen over verduurzaming van bestaande woningen.

Kijk op www.vanderlinden.nl voor meer informatie.