Kom kijken bij nieuwbouw Parel van Zuid

Partnerbijdrage
Eind 2024 staat aan de oevers van de Zaan een aaneenschakeling van panden; statig, stijlvol, speels en stoer met Zaans karakter.
Eind 2024 staat aan de oevers van de Zaan een aaneenschakeling van panden; statig, stijlvol, speels en stoer met Zaans karakter. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Voorbijgangers op het Zuideinde in Wormerveer is het al opgevallen: de voorbereidingen voor de bouw van het nieuwproject Parel van Zuid zijn in volle gang. Eind 2024 staat hier aan de oevers van de Zaan een aaneenschakeling van panden; statig, stijlvol, speels en stoer met Zaans karakter. Achter de charmante gevels gaan zes gezinswoningen en zestien appartementen schuil.

Inmiddels is zeventig procent van de woningen verkocht. Er zijn nog slechts zeven woningen en appartementen te koop. Het nog beschikbare aanbod is zeer divers: van een appartement van 61 vierkante meter voor 249.500 euro v.o.n. tot een zeer luxueuze notariswoning van 187m2 voor 635.000 euro v.o.n. en alles wat daar tussenin zit. Met een dusdanig breed aanbod is er dus altijd wel een woning te vinden die bij je past.

Indeling

Op www.parelvanzuid.nl is alle informatie te vinden over de indeling van de woningen en appartementen en uiteraard de verkoopprijzen. Hier kun je ook van elke woning de plattegrond downloaden. Bij iedere woning komt bovendien een eigen overdekte parkeerplaats. Een ding weet je zeker: je hoeft niet lang te wachten voordat je hier kunt wonen, want het werk is al begonnen. Op het bouwterrein worden nu de bronnen geboord voor de warmtepompen. Die gaan soms tot meer dan 250 meter diepte!

Energiezuinige manier

Met dit systeem van bodemwarmte worden de woningen op een zeer energiezuinige manier voorzien van verwarming en warm water. In januari start aannemer Bot Bouw uit Heerhugowaard het heiwerk voor de nieuwe woningen. De oplevering van de woningen wordt over ongeveer een jaar verwacht. Zou je op deze prachtige plek willen wonen? Kom dan naar de informatieavond, dan laat het verkoopteam je met een 3D experience virtueel rondkijken. Zo krijg je alvast een beeld hoe mooi wonen het hier zal zijn en wat een geweldig uitzicht je krijgt over de Zaan of de binnentuin.

Vragen

Heb je vragen? De makelaar staat voor je klaar om ze te beantwoorden. Waar en wanneer: donderdag 14 december van 17.00 tot 19.00 uur, Celebesttraat 1, Wormerveer.