Nieuwbouwproject Driewerf: uitzonderlijke woonkans

Partnerbijdrage
Het team van Nieuw West Makelaardij.
Het team van Nieuw West Makelaardij. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - In het hart van de bruisende Amsterdamse wijk De Punt, langs de Osdorper Ban, ondergaan drie woonblokken een complete transformatie om plaats te maken voor nieuwe bewoners. Binnenkort gaat Driewerf, het meest oostelijke woonblok grenzend aan de Ingelandenweg, in de verkoop.

Driewerf biedt een unieke en betaalbare gelegenheid. Dankzij zijn voortreffelijke ligging zijn de mogelijkheden grenzeloos. Of je nu snel de stad in wilt, met tramlijn 17 bijna voor de deur ben je in no-time in het bruisende hart van Amsterdam. Moet je verder weg? Zelfs Schiphol is met de auto binnen 10 minuten bereikbaar. Alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik, met winkels op het Osdorpplein, supermarkten en scholen op loopafstand van jouw toekomstige appartement.

Driewerf

Wonen in Driewerf betekent genieten van het beste van twee werelden: de levendigheid van Amsterdam en de rust van de groene buitengebieden aan de rand van de stad.

Het project omvat 54 ruime 3- en 4-kamerappartementen met oppervlakten variërend van 63 tot 76 vierkante meter, inclusief tuinen voor de begane grondwoningen, gelegen in een rustige buurt. De appartementen zijn duurzaam gebouwd en uitgerust met hoogwaardige isolatie en zonnepanelen. Hierdoor komen kopers in aanmerking voor een duurzaamheidshypotheek met een gunstiger rentetarief. De woningen hebben energielabel A.

Financiële check

De prijzen beginnen bij 328.000 euro vrij op naam. Voor geïnteresseerden bieden de Rabobank en Breedijk & Biesenbeek Financiële Dienstverlening een gratis financiële check aan. Het project wordt ontwikkeld door M.J. de Nijs Projectontwikkeling en Ymere, de verkoop van de appartementen wordt verzorgd door Nieuw West Makelaardij.

Nieuw West Makelaardij, met een staat van 25 jaar dienstverlening in Nieuw-West, heeft talloze klanten geholpen bij de aankoop en verkoop van woningen. Het kantoor, gevestigd in een ruim en sfeervol pand met een moderne uitstraling in winkelcentrum Dukaat, beschikt over een enthousiast team van medewerkers dat expertise biedt op het gebied van aan- en verkoop van woningen. Nieuw West Makelaardij streeft naar gedegen kennis en tevreden klanten als topprioriteit.

Voor meer informatie en advies over het project Driewerf in Osdorp ben je van harte welkom bij Nieuw West Makelaardij. Loop gerust binnen op Pieter Calandlaan 310 of maak een afspraak via 020 4193 009. Bezoek ook onze websites: www.nieuwwestmakelaardij.nl of www.wonenindriewerf.nl.