Djamain nieuwe eigenaar bij de Alexanderhoeve

Partnerbijdrage
Djamain Kimmijzer de nieuwe eigenaar van Alexanderhoeve.
Djamain Kimmijzer de nieuwe eigenaar van Alexanderhoeve. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Er waait een frisse wind waait door de Alexanderhoeve aan de Pieter Calandlaan 800, dankzij het enthousiasme van Djamain Kimmijzer, de kersverse eigenaar. Voor haar is dit een sprong in het diepe vol opwinding en vastberadenheid.

De kaaswereld werd voor Djamain onthuld op haar vijftiende, toen ze begon met een zaterdagbaantje bij een lokale kaaswinkel in haar geboorteplaats Almere. Wat begon als een weekendactiviteit groeide uit tot een fulltime passie. Na twaalf jaar in het vak kan ze bogen op een schat aan ervaring. Kennis over kazen stroomt door haar aderen en ze staat klaar met uitstekend advies voor elke klant.

Sprong in het diepe

“Van werknemer naar eigen baas gaan is een sprong in het diepe”, erkent Djamain. Haar drang om een eigen onderneming te starten en haar inzicht dat dit hard werken vergt, hebben haar altijd gedreven. Het charmante winkelcentrum de Dukaat, waar de Alexanderhoeve gehuisvest is, spreekt haar enorm aan. Volgens Djamain heeft het een gezellige uitstraling en een zekere ‘dorpsheid’. Klanten uit de buurt keren regelmatig terug, wat het mogelijk maakt om een band op te bouwen en hen snel te leren kennen.

Wat betreft het assortiment is er niets veranderd: het is nog steeds een schatkamer van topkwaliteit en heerlijke smaken. Hollandse kazen, exotische kaassoorten, verrukkelijke noten en verfijnde wijnen vormen nog steeds de kern van het aanbod.

Kom gerust eens langs en maak kennis met Djamain. En als je geïnteresseerd bent, wie weet, misschien is er zelfs een plekje voor jou om te werken in deze smakelijke wereld die zij nu leidt.