Een najaar vol dans voor volwassenen en ouderen in Amsterdam Nieuw-West

Sport
Bij Dance Connects Community draait dansles vooral om versterken en ontwikkelen, diverse dansstijlen ontdekken en samen plezier maken.
Bij Dance Connects Community draait dansles vooral om versterken en ontwikkelen, diverse dansstijlen ontdekken en samen plezier maken. (Foto: Kim Doeleman)

NIEUW-WEST - Dance Connects geeft van 4 september tot en met 15 december wekelijks danslessen in alle stadsdelen van Amsterdam, Diemen, Zaandam en Amstelveen. De danslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht conditie, beperkingen en/of financiële situatie.

Bij Dance Connects Community draait dansles niet alleen om pasjes leren of een strakke choreografie, maar vooral om versterken en ontwikkelen, diverse dansstijlen ontdekken en samen plezier maken. In elke les wordt onder begeleiding van professionele en gespecialiseerde dansdocenten op dynamische wijze aan je houding, balans, coördinatie, conditie en expressie.

Dance Connects

Het motto van Dance Connects is dat iedereen mee moet kunnen doen en dat iedereen meetelt. Wie moeite heeft om de lessen te kunnen betalen, komt hoogstwaarschijnlijk in aanmerking voor korting of gratis lessen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Een proefles is altijd gratis en instromen kan op elk gewenst moment.

De lessen starten vanaf 14 september worden geven in Huis van de Wijk België, Hageland 119, op dinsdag van 10.45 tot 11.45 uur en in De Honingraat, Slotermeerlaan 103, op donderdag  van 11.30 tot 12.30 uur.

Meer informatie via: www.danceconnects.nl of neem contact op via info@danceconnects.nl of 020-2611058.

Afbeelding
Afbeelding