Paradiso organiseert benefietnacht voor Gaza

Uitgaan
De opbrengst gaat naar Gaza.
De opbrengst gaat naar Gaza. (Foto: Pixabay)

AMSTERDAM - Op donderdagnacht 11 april vindt Night for Gaza plaats in Paradiso: een clubnacht waarvan de opbrengst wordt gedoneerd aan Save The Children. Op het programma staan dj-sets van onder andere Cheb Runner, Nèna, Noise Diva en Palestina Robotica in de Grote Zaal en een uitgebreid programma in de Bovenzaal en Kelder. 

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van Paradiso.

Staakt-het-vuren

Een staakt-het-vuren lijkt in Gaza nog ver weg en humanitaire hulp die het gebied bereikt is een druppel op de gloeiende plaat. Daarom is het juist nu belangrijk om aandacht te blijven vragen voor de situatie en geld op te halen, zodat er bij een staakt-het-vuren zo snel mogelijk zoveel mogelijk hulp het gebied binnen kan.

 DJ-sets

Naast dj-sets in de Grote Zaal van Cheb Runner, Nèna, Noise Diva en Palestina Robotica, is er een verdiepend en verbindend programma in de andere zalen van Paradiso. In de Bovenzaal worden meet-ups met een diverse groep mensen met Palestijnse achtergrond georganiseerd en films vertoond. In de Kelder vind je meer verhalen, een markt en hapjes en drankjes door The Hummus Academy.

Tickets & doneren

Tickets zijn te koop vanaf 20 euro en lopen op tot 100 euro. 

Alle ticketopbrengsten gaan naar Save the Children, een humanitaire organisatie die zich wereldwijd inzet voor het veilig en gezond opgroeien van kinderen.