Herstart Vredeskerkje Gedachten aan Zee

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

BERGEN AAN ZEE - Zondag 20 februari staan de deuren van het Vredeskerkje van Bergen aan Zee als vanouds weer wagenwijd open, zonder restricties.

Samen met de stichting Kunstgetij pakken de Vrienden van het Vredeskerkje de draad op van de serie ‘Gedachten aan Zee’. In oktober kon de eerste middag nog doorgaan, daarna moest alles schuiven. Zondag komt schrijver en publicist Martin Hendriksma vertellen en vragen beantwoorden. Hendriksma was te gast in het televisieprogramma ‘Brommer op Zee’, waar hij werd bevraagd over zijn boek ‘De Rijn, biografie van een rivier’. Recent verscheen ‘Aan Zee, kroniek van de kust’. Hendriksma schreef het in het schrijvershuisje in Bergen, het voormalige woonhuis van A. Roland Holst. Die schreef ooit ‘Winter aan Zee’. Het boek van Martin Hendriksma zal ook worden verfilmd. Zijn boeken zijn in het Vredeskerkje verkrijgbaar. 

Informatie

Aanvang 15.00 uur, entree 15 euro. Reserveren kan op vredeskerkje.nl of kunstgetij.nl. Kaarten ook aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang.