Jongere aan het lezen.
Jongere aan het lezen. (Foto: stockphoto)

Gi-ga-groen Kinderboekenweek

Algemeen

Wil jij weten hoe een panda, tijger of ijsbeer leeft? Of ben jij juist nieuwsgierig naar de dieren in de zee of diep onder de grond? Misschien wil je alles leren over bloemen, een hut bouwen of ben je benieuwd hoe jij de natuur en het klimaat een handje kan helpen? Ontdek het allemaal in de bieb, waar kinderen van harte welkom zijn om een echte natuurheld te worden. Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek Kennemerwaard verschillende gave activiteiten voor kinderen. Met én zonder boeken! In de speciale Kinderboekenweekfolder die in de bibliotheek ligt kun je er alles over lezen. Hieronder staat een greep uit alle activiteiten. Kom naar de bieb en doe mee!

Activiteiten

Er zijn nog een heleboel leuke workshops als Een lekke band? Plak hem lekker zelf! een Uilenworkshop en Mixed-Media animal art. En bezoek jij het te gekke Theaterfeest van Mad Science? De Mad professor neemt je mee in een wervelende show met een spectaculair staaltje wetenschap. Neem een kijkje in de Energiebus en repareer jouw kapotte lievelingsspeelgoed tijdens het Repair Café. En doe mee aan de avontuurlijke speurtocht! Ook dit jaar is er weer een geweldig Doe-book boordevol puzzels, spelletjes, zoekplaten en interessante weetjes. Je mag het gratis meenemen.

Reserveren en info via www.bknw.nl/kinderboekenweek.. Ben je nog geen lid van de bieb? Tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis! En kinderen lenen boetevrij! Schrijf jij je in tijdens de Kinderboekenweek? Dan krijg je de Kinderboekenweekkrant. Speciaal voor de kinderen is er de Kinderboekenweekkrant, maar ouders mogen ook stiekem meelezen.

Afbeelding
Laatste muziekweekend in Overslot Algemeen 24 nov, 16:50
Afbeelding
WK: zó stimuleerde Qatar de nationale voetbalgekte Oranje 24 nov, 15:00
Afbeelding
WK 2022: de best betaalde voetballers Oranje 24 nov, 13:30
Afbeelding
Twee egelhuisjes naar Hotel Blooming Bergen Algemeen 24 nov, 12:41
Afbeelding
Film van de Week: Emily Algemeen 24 nov, 11:11
Afbeelding
Actie ‘Geef je warmte door’ Algemeen 24 nov, 09:33
Afbeelding
Eerste exemplaar voor wethouder Ernest Briët Algemeen 24 nov, 09:29
Afbeelding
‘Melodieus, daar houden wij van’ Algemeen 24 nov, 09:06
Afbeelding
Voetganger aangereden in Bergen 112-nieuws 23 nov, 18:10
Afbeelding
BUCH-gemeenten pioniers in circulair maakonderwijs op basisscholen Duurzaam 23 nov, 17:33
Afbeelding
Fietsster aangereden op rotonde in Bergen 112-nieuws 23 nov, 16:39
Afbeelding
Einde voor Hooiberg aan Van Reenenpark Algemeen 23 nov, 11:03
Afbeelding
WIN! Vul de Sint-puzzel in en maak kans op mooie prijzen Winactie 23 nov, 08:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Bergen

Op Rodi Bergen volg je het laatste nieuws uit Bergen. Rodi Bergen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Bergen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Bergen in je mailbox.