Dreumesochtend en Sportspektakel in de meivakantie

Nieuws
Gezellige boel
Gezellige boel (Foto: aangeleverd)

BERGEN - Tijdens de meivakantie organiseren de Buurtsportcoaches van Holland Sport in de gemeente Bergen een Dreumesochtend en Sportspektakel. Op maandag 6 mei kunnen de allerkleinsten zich uitleven in sportcentrum De Blinkerd in Schoorl tijdens de dreumesochtend. In de middag staat de sporthal klaar voor basisschool kinderen die deel kunnen nemen aan het Sportspektakel. De toegang voor alle sportactiviteiten bedraagt € 2,50 per kind, aanmelden kan via de website www.sportenbewegeninbergen.nl (klik hier).

Dreumesochtend (1 t/m 4 jaar) 0 jarigen zijn gratis

Samen met uw (klein)kind kunt u 1,5 uur lang klimmen, klauteren, springen, rennen en samen plezier maken. Elk kind mag zijn/haar loopfiets meenemen want er wordt een begeleid fietsparcours uitgezet. Ook is er een hoek waar de allerkleinsten kunnen rondkruipen en spelen. De Dreumesochtend is van 10.00 tot 11.30 uur.

Sportspektakels (4 t/m 12 jaar)

Tijdens het Sportspektakel wordt de sporthal omgetoverd tot een waar kinderparadijs. Kinderen uit de gemeente Bergen kunnen zich uitleven op luchtkussens, een stormbaan én er zijn veel leuke spelmaterialen. Kinderen kunnen zich bij binnenkomst aanmelden voor een clinic, zij kunnen kiezen uit diverse leuke sportclinics, zoals dans, schaken en gymnastiek. Het Sportspektakel is van 12.30 tot 15.00 uur.

Meer informatie

Aanmelden voor de Dreumesochtend en het Sportspektakel kan via de website: www.sportenbewegeninbergen.nl. De entree bedraagt € 2,50 per kind. Dit is inclusief deelname aan de clinics (vanaf 6 jaar). Voor BSO’s en groepen gelden aangepaste tarieven, hierover kan contact opgenomen worden met Elles Kraakman, e.kraakman@hollandsportbv.nl