Kennissessie mobiliteit bij Stokman Alkmaar

Partnerbijdrage
Gastspreker Maarten Bos van In Serious Business.
Gastspreker Maarten Bos van In Serious Business. (Foto: aangelverd)

ALKMAAR - Zoals altijd vooruitlopend op de toekomst verzorgt Stokman Alkmaar donderdag 8 februari een kennissessie over mobiliteit. Spreker die avond is Maarten Bos van In Serious Business.

Waarom deze sessie? De Europese Unie en haar lidstaten hebben ingestemd met een verbod op brandstofvoertuigen per uiterlijk 2035. In de tussenliggende periode worden veel fabrikanten al uitgedaagd om zo schoon mogelijke voertuigen te leveren. De eerste effecten zijn al duidelijk: zo wordt in Nederland al vanaf 2025 BPM geheven op (diesel) bedrijfswagens.


Proces naar verandering

Daarom is speciaal daarvoor Maarten Bos van In Serious Business uitgenodigd, om hier meer over te vertellen. Maarten is een onafhankelijk expert op het gebied van mobiliteit. In deze kennissessie neemt hij de aanwezigen mee in dit proces naar verandering. Het resultaat is een call to action om in beweging te komen!

Stappen zetten

Om te kijken hoe deze beweging in onze regio al plaatsvindt, heeft Stokman Alkmaar een tweede gastspreker uitgenodigd. Bas Raes komt namens GP Groot/NXT Mobility vertellen hoe zij de stappen zetten naar een wagenpark met elektrische auto’s en bedrijfswagens op waterstof.

Deze bijeenkomst vindt donderdag 8 februari van 16.30 tot 20.15 uur plaats bij Stokman Alkmaar, aan de Wolvenkoog 4 in Alkmaar. Kortom, blijf goed geïnformeerd en schrijf in! Bezoek de website voor het gehele programma en om aan te melden voor de kennissessie: www.stokman.nl/kennissessie.

Binnenkort bij Stokman: de 100% elektrische Renault Trafic.