Onderlinge wedstrijden Gymvereniging Spirit uit Egmond

Sport
De oudste leerlingen hebben hard gestreden
De oudste leerlingen hebben hard gestreden (Foto: aangeleverd)

EGMOND-BINNEN - Woensdag 18 mei organiseerde gymvereniging Spirit haar jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden. Na twee jaar mochten de leerlingen dan eindelijk weer hun skills laten zien op de mat, de ringen, de balk en de brug.

Het eerste uur lieten alle peuters en kleuters zien aan hun vader (s), moeders (s) en vooral aan de opa(s) en de oma(s) op de tribune, wat ze allemaal van trainster Sandra Karisik hebben geleerd. Wat was het aandoenlijk om te zien hoe de kleintjes huppelend over de mat gingen en via de trampoline over de kast klauterden.

De wat oudere leerlingen volgden het tweede uur. Je zag dat zij al goed op alle onderdelen hadden geoefend in het lesuur op de dinsdag in Egmond aan den Hoef en op de woensdag in Egmond-Binnen. Zij kregen al een waardig diploma met cijfers van de jury.

De oudste leerlingen hebben hard gestreden. Spanning op alle gezichten. Met prachtige afsprongen en ratslagen op de mat gingen de beste met een heuse beker naar huis.

Alle leerlingen van gymvereniging Spirit bedanken Stichting XopX uit Heiloo voor het gesponsorde bedrag voor de aanschaf van een lage oefenbalk (zie foto).

Wil je ook een keertje komen gymmen; stuur een email naar info@spiritgym.nl of via www.spiritgym.nl.