Verslag schoolvoetbal Egmond

Sport
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EGMOND-BINNEN - De bal rolt en het zonnetje schijnt. Voldoende ingrediënten voor de Egmondse voetbaltalenten om er een feest van te maken.

Door: Saskia

Wat een prachtige dag voor het schoolvoetbaltoernooi van de Egmonden, het zonnetje scheen en het was erg druk en gezellig op de Kwekerij. Daar werd het dit jaar georganiseerd. Elk jaar wordt het schoolvoetbaltoernooi gespeeld door de kinderen uit de groepen 7 en 8. Dit jaar vertegenwoordigt bij de jongensteams door de Windhoek (1 team), de Driemaster (1 team), de Branding (2 teams) en de Kiem (1 team). De meisjesteams bestaan uit de Windhoek (1 team), de Driemaster (1 team), de Branding (2 teams) en de Kiem (2 teams). Spannende wedstrijden zijn gespeeld in de voorrondes met verschillende uitslagen zoals; 6-0, 1-0 en 3-1. Iedereen toonde volledige inzet en deed super goed zijn best!

Bij de jongens werd geen finale gespeeld, na hun gespeelde wedstrijden kwam er uiteindelijk een top 3 en dus een winnaar uit. Kampioen schoolvoetbal bij de jongens is het team van de Kiem!!! Plaats 2 en 3 zijn achtereenvolgens het team van de Driemaster en van de Windhoek.

Bij de meisjes werd wél een finale gespeeld en deze ging tussen de Kiem en de Branding 1. Het was echt heel erg spannend, beide teams aan elkaar gewaagd. Er was veel publiek met veel aanmoedigingen van opa’s, oma’s, vaders, moeders en natuurlijk schoolgenootjes. De Kiem erg aanvallend en de Branding heel sterk verdedigd. Uiteindelijk heeft met maar 1-0 het team van de Kiem gewonnen!

Beide teams van de Kiem gefeliciteerd. Volgende week woensdag kunnen zij strijden in de volgende ronde. Deze wordt gespeeld bij vv Limmen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding