‘De laatste tuinder van Langedijk’ gaat door!

Algemeen
De repetities zijn in volle gang.
De repetities zijn in volle gang. (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Na twee jaar vol onzekerheid, uitgestelde verwachtingen, besmettingen, ziekenhuisopnames, vaccinaties, lockdowns, protesten en corona persconferenties lijkt het tij nu echt te keren.

Het land gaat weer van het slot, theaters en evenementen mogen binnenkort zonder al te veel beperkingen hun deuren openen. En ‘De laatste tuinder van Langedijk’ kan dus ook eindelijk doorgaan. 

Willem Poortvliet van het productieteam is blij: ”De repetities zijn alweer volop begonnen, de cast en het productieteam zijn enthousiast. Wat voelt het goed om weer met elkaar te werken aan deze bijzondere productie. De spelersgroep is wel enigszins gewijzigd ten opzichte van twee jaar geleden, maar alle rollen zijn inmiddels weer ingevuld met regionale talenten. Ook fondsen en sponsoren reageren enthousiast op de doorstart. Lief Langedijk, Waterschap Noord-Hollands Noorderkwartier en het Start Dijk en Waard fonds bedanken we voor hun toezeggingen.”

Kaartverkoop 

De uitvoeringen zijn gepland op donderdag 12 tot en met 15 mei. Museum BroekerVeiling vormt het unieke decor. De kaartverkoop gaat begin april van start, via www.koolkollektief.nl.


De cast van twee jaar gelden is hier en daar wat aangepast, maar nog even enthousiast. - Foto: Cock de Vries

De cast van twee jaar gelden is hier en daar wat aangepast, maar nog even enthousiast.