Samenwerking tussen WDO Movies en Lief Langedijk opent deuren voor jeugdige talenten

Cultuur
WDO en Lief Langedijk slaan handen ineen
WDO en Lief Langedijk slaan handen ineen (Foto: AG Heeremans Photography)

BROEK OP LANGEDIJK - Op 13 maart hebben Stichting Lief Langedijk en WDO Movies de krachten gebundeld om een positieve impact te creëren voor de jeugd van Broek op Langedijk. WDO Movies zal zich inzetten voor een geselecteerde groep kinderen van Het Mozaïek, die dankzij de steun van de stichting kosteloos kunnen deelnemen aan de trainingsprogramma’s van WDO.

Lief Langedijk staat bekend om haar toewijding aan diverse goede doelen, verenigingen en stichtingen. Ditmaal worden de leerlingen van Het Mozaïek in het bijzonder in het zonnetje gezet. Ze hopen hiermee de doelgroep te bereiken die vanwege financiële beperkingen niet kunnen deelnemen aan de waardevolle trainingen die WDO aanbiedt.

Laagdrempelig

Dankzij het genereuze initiatief van Stichting Lief Langedijk krijgen maar liefst 20 leerlingen de kans om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met de uitgebreide trainingsmogelijkheden van WDO. Dit partnerschap opent deuren naar nieuwe kansen en ontwikkelingen voor de jeugd van Broek op Langedijk, waardoor talenten kunnen gedijen en dromen werkelijkheid kunnen worden.

Meer informatie

Meer informatie over de samenwerking komt binnenkort online op deze pagina.