Indrukwekkend lied over 200 jaar KNRM nu te horen

112-nieuws
Eindshot van de videoclip 'Wat als de storm komt' in Harlingen.
Eindshot van de videoclip 'Wat als de storm komt' in Harlingen. (Foto: SET VEXY)

Vandaag brengen Stef Bos en FLEUR, ter ere van het 200-jarig jubileum van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM), de single ‘Wat Als De Storm Komt’ uit. Het lied is nu te streamen op YouTube.


Het indrukwekkende lied gaat over alle gevaren die de redders van de KNRM trotseren om ons allemaal hier in Nederland veilig te houden, op en rondom het water. De productie van de song werd verzorgd door Jochem Fluitsma en Eric van Tijn.

Op YouTube verschijnt een bijbehorende videoclip, die op indringende wijze het werk van de medewerkers en vrijwilligers van de KNRM in beeld brengt.

Tour

De reddingstations van de KNRM hebben een sterke regionale en lokale binding. Om deze reden maken Stef en Fleur van 12 t/m 14 januari een tour langs alle regio’s waar de KNRM actief is.

Voor de regio Rijnmond is KNRM reddingstation Hoek van Holland de locatie van de tour op 13 januari om 11.30 uur. KNRM-fans en fans van Stef Bos en Fleur zijn van harte uitgenodigd om op de locaties aanwezig te zijn.

Let op: in een eerdere versie van dit bericht stond dat Stef Bos en FLEUR zaterdag 13 januari naar Hoek van Holland komen om te zingen. Dit is onjuist. De artiesten komen weliswaar langs het KNRM Reddingsstation, maar zullen niet zingen.