Op déze avond noemt ‘Het Draait Om Mensen Niet Waar’ zich anders

Cultuur
Normaal bekend om hun bijdrage aan het liedjescabaretgezelschap Het Draait Om Mensen Nietwaar, verrassen ze deze keer met een andere identiteit: The Mountain Harmonies.
Normaal bekend om hun bijdrage aan het liedjescabaretgezelschap Het Draait Om Mensen Nietwaar, verrassen ze deze keer met een andere identiteit: The Mountain Harmonies. (Foto: PR)

Op donderdag 21 maart staat er iets speciaals te gebeuren in de Cultuurschuur. The Mountain Harmonies, beter bekend als de muzikanten achter Het Draait Om Mensen Nietwaar, nemen je mee op een avond vol Close Harmony. Een zijstap van hun gebruikelijke liedjescabaret, maar een die de liefhebbers van meerstemmige zang niet willen missen.

Hoekenezen Marien van den Berg (teksten, percussie en zang), Chris Pastijn (gitaar en zang), Ton de Vos (bas en zang) en Gerrit van den Berg (trombone, percussie en zang) staan normaal bekend om hun bijdrage aan het liedjescabaretgezelschap Het Draait Om Mensen Nietwaar, maar verrassen deze keer met een andere identiteit: The Mountain Harmonies. De passie van deze muzikanten ligt in het zingen, vooral in het creëren van close harmony, een betoverende meerstemmige zang.

Originele versie

Op deze speciale avond hebben ze besloten om de liedjes die ze normaal tijdens hun voorstellingen gebruiken, nu in hun originele versie te brengen, met de nadruk op de prachtige meerstemmige zang. Verwacht nummers van iconische bands en artiesten zoals The Eagles, Crosby, Stills and Nash, Marvin, Welch and Farrar, The Beatles, The Beach Boys, Venice, en nog veel meer.

Voor de liefhebbers van Close Harmony-muziek belooft het een heerlijke avond te worden. Aanmelden kan via www.cultuurschuur.nl