Kermis Landsmeer 2024: dit staat op de planning!

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Mabel Böhms Media)

LANDSMEER - De kermis is vanaf vrijdag 26 april 2024 weer terug in Landsmeer! Op de Sportlaan worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Landsmeer 2024.

Kermis Landsmeer 2024

De kermis in Landsmeer is van 26 april t/m 1 mei 2024. De kermis is waarschijnlijk net als vorig jaar geopend van 13.00 uur tot 22.00 uur. Gedurende de kermis kunnen er geen auto’s geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de Sportlaan.

Kermis Landsmeer attracties

De kermis in Landsmeer biedt een aantal attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Zo heb je bijvoorbeeld de altijd gezellige zweefmolen en schiettent. Maar ook voor de echte kleintjes zijn er leuke attracties.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot oliebollen. Kortom, er is voor ieder wat wils op de Kermis Landsmeer!

Hoe groot is Kermis Landsmeer?

De kermis in Landsmeer is een kleine tot gemiddelde kermis met ongeveer 7-20 attracties.

Gelijk met Koningsdag

De kermis in Landsmeer valt tegelijk met Koningsdag. Dat betekent dubbel feest! Op 27 april transformeert het Raadhuisplein daarom tot een bruisend feestterrein. Dit jaar belooft het weer een onvergetelijke dag en nacht te worden, met een mix van live muziek, heerlijk eten, en een gezellige sfeer. Ben je benieuwd naar wat er op Koningsdag allemaal georganiseerd wordt in Landsmeer? Lees dan het artikel hieronder.

Parkeren met Kermis Landsmeer

De kermis van Landsmeer wordt van 26 april tot en met 1 mei 2024 gehouden op het parkeerterrein van de Sportlaan. In de periode van opbouw tot en met afbraak van de kermis kan het parkeerterrein niet gebruikt worden als openbare parkeerplaats. Om te zorgen dat het terrein vrij is voor de op- en afbouw en het evenement zelf, wordt voor de periode van 24 april tot en met 2 mei een tijdelijk verbod ingesteld voor het parkeerterrein.