Oostzaanse kunstenaars tonen hun werk

Algemeen
Afbeelding
((Foto: aangeleverd ))

OOSTZAAN - In De KunstGreep vindt van woensdag 30 september tot en met maandag 2 november de jaarlijkse overzichtstentoonstelling plaats van de Oostzaanse kunstenaarsvereniging S.O.K. Aan deze expositie doen twaalf leden mee vanuit allerlei disciplines, waaronder olie-, acryl-, aquarel schilderkunst, fotografie, keramiek, vilt en glaskunst. De tentoonstelling is op de begane grond en de eerste etage.

De bezoeker krijgt een blik op het werk van de kunstenaars van de afgelopen tijd. Een aantal prachtige coronawerken maar ook zeer gevarieerde foto’s met verschillende thema’s. 

Tere aquarellen, krachtig schilderwerk

Daarnaast tere aquarellen en krachtig schilderwerk, aparte sieraden en bijzonder glas. Zeker ook het bekijken waard zijn de keramieken objecten van het jongste lid naast het aquarelwerk van de senior van de vereniging.

Inloopmiddagen met rondleiding

Een feestelijke opening is vanwege alle regels niet mogelijk. Daarom organiseren de kunstenaars twee informele coronaproof inloopmiddagen waar het publiek ontvangen wordt met een hapje en een drankje met daarna, in kleine groepjes, een persoonlijke rondleiding krijgt van de aanwezige kunstenaars. Een gastvrouw zal alles in goede banen leiden. 

Deze middagen vinden plaats op zaterdag 3 oktober en zaterdag 17 oktober van 14.00 tot 17.00 uur in de KunstGreep. Daarnaast is de expositie te bezoeken op kantoortijden van het theater. De tentoonstelling is vrij toegankelijk. Zie ook www.sokunst.nl