Benefietconcert Cor Bakker en Gerard Alderliefste voor Het Kruispunt

Uitgaan
Cor Bakker en Gerard Alderliefste.
Cor Bakker en Gerard Alderliefste. (Foto: aangeleverd)

LANDSMEER - Lionsclub Landsmeer verzorgt op zaterdag 17 juni een benefietconcert in Het Kruispunt met Cor Bakker, geboren in Landsmeer, en Gerard Alderliefste. Start 20.00 uur. De opbrengst is bestemd voor verbetering en vernieuwing van de audio- en videofaciliteiten in het kerkgebouw.

Pianist Cor Bakker en zanger/gitarist Gerard Alderliefste hebben elkaar op meer dan één vlak gevonden. Allebei zijn ze, naast bewogen vertellers en gepassioneerde muzikanten, ook vader en ze wonen op steenworp afstand van elkaar, in het hart van de Amsterdamse Jordaan. 

“De muziek zal waarschijnlijk een mix zijn van diverse stijlen en songs, zoals Bakker en Alderliefste reeds eerder in een gezamenlijke theatertour ‘En Route’ hebben laten zien en vooral horen”, licht Lions-lid Pieter-Jan Aartsen een tipje van de sluier op.

“De opbrengst komt ten goede aan verbetering en vernieuwing van de audio- en videofaciliteiten in het kerkgebouw, met het oog om de ruimte wat meer multifunctioneel te maken voor allerlei voorstellingen en evenementen”, vertelt namens de Lions-organisatie Nathan Schnieder. 

Naast de muziek zal er gelegenheid zijn tot het nuttigen van een drankje om nog eens na te praten en na te genieten van het concert. Nieuwsgierig naar genoemde muzikanten? zie onder ander Cor op Pad via de link https://youtu.be/i0BExTS59mM.

De voorstelling vindt plaats in het kerkgebouw het Kruispunt Landsmeer aan de Calkoenstraat 12a. Een entreekaartje kost € 25,00. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de voorstelling start om 20.00 uur. Via de site www.LionsClubLandsmeer.nl zijn de kaarten te bestellen.