Open Lesweek bij Aslan Muziekcentrum

Algemeen
Kinderen kunnen onder andere meedoen aan percussie- of zangmix.
Kinderen kunnen onder andere meedoen aan percussie- of zangmix. (Foto: Pr)

AMSTERDAM - Iedereen kan gratis proeflessen volgen in muziek, dans en theater op locatie West en Nieuw-West van Aslan muziekcentrum. Van zondag 10 tot en met vrijdag 15 oktober is het namelijk open Lesweek bij Aslan Muziekcentrum. 

Belangstellenden kunnen voor afrodance gaan, meedoen met muziek & dans voor peuters, zingen in het kinderkoor of kennismaken met nieuwe instrumenten uit diverse culturen, zoals duduk en zurna.

Proefles

Op locatie West, Corantijnstraat 9, kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar aan de slag met musical, theater en percussie. 

Met nieuwe instrumenten uit diverse culturen, zoals duduk, mey en zurna

Voor volwassenen bieden we een proefles Ouderkoor en Ukele-koor. 

Ook kan iedereen kennismaken met nieuwe instrumenten uit diverse culturen, zoals duduk, mey en zurna.

Muziek & dans

Op locatie Nieuw-West, Louis Bouwmeesterstraat 214, is er voor kinderen vanaf 2 jaar muziek & dans voor peuters en kleuters. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen meedoen met streetdance, kinderkoor, capoeira en afrodance. Volwassenen zijn welkom voor een proefles dans-, percussie- of zangmix. Daarnaast biedt het centrum proeflessen voor verschillende instrumenten, zoals cello, ud en saxofoon.

Kijk voor het volledige programma en aanmelden op: aslanmuziek.nl/openlesweek. Het complete cursusaanbod is te vinden op: aslanmuziek.nl/cursussen.