Meld je aan voor VIP-weekend Anytime Fitness Alkmaar De Mare

Partnerbijdrage
Het team van Anytime Fitness Alkmaar De Mare heeft er zin in!
Het team van Anytime Fitness Alkmaar De Mare heeft er zin in! (Foto: Richard Rood)

ALKMAAR – Op zoek naar een fitnessclub waar je actief begeleid en gecoacht wordt om jouw doelen te bereiken en waar je 24/7 toegang hebt? Dan ben je bij Anytime Fitness aan het juiste adres! Binnenkort opent aan de Europaplein 62-63 (waar voorheen Bruna en Bonita zaten in De Mare) de Alkmaarse vestiging van deze razend populaire sportschool haar deuren. Kom naar het gratis VIP-weekend van Anytime Fitness Alkmaar op 11, 12 en 13 oktober en ontvang levenslange korting!

“Anytime Fitness biedt haar leden het gemak om te sporten wanneer zij dat willen in een laagdrempelige omgeving waarin zij zich prettig voelen”, aldus Helen Forouzandeh, die samen met haar vriend franchisenemer is van Anytime Fitness Alkmaar. De Mare “Onze fitnessclub is kleinschalig en daardoor minder intimiderend dan grote clubs. We streven ernaar van Anytime Fitness een ontmoetingsplaats te maken voor mensen, waar ze niet alleen komen om te sporten maar ook voor een praatje, een kop koffie of gewoon voor de gezelligheid. Zie het als een vereniging waar je samen kunt komen en ook actief aan je gezondheid kunt werken.”

Persoonlijke aandacht

Anytime Fitness biedt luxe en comfort met privékleedkamers en –douches en geïntegreerde tv- en internetverbindingen, hoge kwaliteit apparatuur en professionele begeleiding. Helen: “Leden zijn bij ons geen nummer; onze medewerkers besteden net dat beetje extra persoonlijke aandacht aan hen en helpen hen goed op weg zodat ze na verloop van tijd weten hoe ze de oefeningen het beste kunnen uitvoeren. Met z’n allen zetten we ons in om leden hun trainingsdoelen te laten behalen. Tevens is lol maken bij Anytime Fitness een serieuze dagelijkse bezigheid. Ons team verzint steeds ‘challenges’ om leden uit te dagen en het sporten speels te maken. Uiteraard worden de winnaars altijd in het zonnetje gezet en beloond met kleine verrassingen. Ons motto is dan ook niet voor niets ‘verrassend persoonlijk’.” Leden hebben toegang tot alle Anytime Fitnessclubs in de Benelux maar ook wereldwijd bij ruim 4.500 vestigingen. Dus zelfs op vakantie kun je gewoon doorgaan met sporten! Anytime Fitness is dag en nacht toegankelijk maar in de ochtend- en avonduren is de club bemand en worden kleine groepslessen georganiseerd.  

VIP-weekend

Het team van Anytime Fitness Alkmaar De Mare staat alvast in de startblokken. De officiële opening staat gepland voor eind oktober/begin november , maar voor die tijd is het al mogelijk om je in te schrijven en een kijkje te nemen tijdens het VIP-weekend van Anytime Fitness Alkmaar De Mare, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Wie zich dan inschrijft krijgt niet alleen een luxe sporttas cadeau maar ontvangt bovendien levenslange korting op het lidmaatschap. Een kans om niet te missen!

Ontwikkelingen rondom de opening zijn te volgen op de Facebookpagina van Anytime Fitness Alkmaar De Mare. Inschrijven voor het VIP-weekend? Mail naar alkmaar-demare@anytimefitness.nl.