Help de Lutkemeer-krant verspreiden

Algemeen
De Lutkemeerpolder, vrijwilligers zetten zich nog steeds voor het behoud in.
De Lutkemeerpolder, vrijwilligers zetten zich nog steeds voor het behoud in. (Foto: pr )

NIEUW-WEST - Voor Behoud Lutkemeerpolder is het in deze tijd extreem lastig om hun stem te laten horen voor de Lutkemeerpolder Vrijwilligers hebben weer een krant uitgebracht.

De vrijwilligers zitten zeker niet stil en hebben een hoop te vertellen over wat ze aan het doen zijn. Daarbij komt dat er nog steeds actie wordt gevoerd om projectontwikkelaars niet hun gang te laten gaan in de Lutkemeerpolder.

“Er is nog steeds een weg terug en dat moet iedereen weten. Vandaar de krant, die we in grote getale in de stad willen verspreiden en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken”, laat de actiegroep weten.

Noordermarkt

Er zijn verschillende manieren om te helpen. Allereerst worden er zaterdag 23 januari tussen 11.00 en 13.00 op de Noordermarkt kranten uitgedeeld. Daar kan een pak worden opgehaald die iedereen in de eigen straat en omgeving kan verspreiden. Wie een mail stuurt naar info@behoudlutkemeer.nl, kan laten weten waar je wil verspreiden.

Dan wordt gekeken hoe iemand het handigst aan kranten komt. Er zijn drie afhaalpunten, in Zeeburg, Oost en Nieuw-West. Meer kranten dan een pak verspreiden mag ook, het wordt langs gebracht.

De krant kan ook digitaal verspreid via email en social-media Voor meer informatie: www.behoudlutkemeer.nl.