De Alkmaarse kunstschilder Anke van den Bosch-Onrust exposeert in Buitencentrum Schoorlse Duinen.
De Alkmaarse kunstschilder Anke van den Bosch-Onrust exposeert in Buitencentrum Schoorlse Duinen. (Foto: Anke van den Bosch-Onrust)

Schilderijenexpositie in Schoorlse Duinen

SCHOORL – De Alkmaarse kunstschilder Anke van den Bosch-Onrust exposeert in oktober en november met haar schilderijen in Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer.

Anke schildert hoofdzakelijk met acrylverf. Zij vindt het een uitdaging om steeds de juiste balans en de juiste compositie te zoeken van vormen en kleuren. De variatie is groot en kleurrijk. Een schilderij kan ontstaan door een enkel detail wat haar is opgevallen tijdens een verblijf in de natuur. Deze expositie is speciaal samengesteld voor Buitencentrum Schoorlse Duinen, met als thema: landelijke natuur met vogels, dieren en strand. Kijk voor meer informatie op www.atelier-a-colors.nl of www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/schoorlse-duinen/buitencentrum

De expositie is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur te bezichtigen in Buitencentrum Schoorlse Duinen aan Oorsprongweg 1 in Schoorl. De toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Marsha Bakker
Meer berichten