(Foto: Daniel Kroll)

Smullen voor jong en oud bij Filmtheater Cinebergen

BERGEN  - De maand november staat bij Filmtheater Cinebergen speciaal voor alle smulpapen in het teken van Food & Film.

Chefkok Jeroen Klepper van Hemingway's Beach Restaurant gaat dit seizoen thematisch te werk. Voor de kinderen wordt op zondagmiddag 24 november voor het eerst een heuse Sinterklaas Food & Film georganiseerd. Op donderdagavond 28 november kan worden genoten van Bourgondische klassiekers van onze zuiderburen.

De Brief voor Sinterklaas - zondag 24 november 15:30 uur

Na afloop van deze speciale Sinterklaas Food & Film verrast chefkok Jeroen Klepper groot en klein met een Sint Food & Film!

In De Brief voor Sinterklaas is het bijna zover! Sinterklaas komt weer in het land om zijn verjaardag te vieren. Maar gaat dat dit jaar lukken? De feestelijke aankomst wordt overschaduwd door een groot tekort aan Pieten en de goedheiligman zit met zijn handen in het haar…

Marriage Story - donderdag 28 november 19:00 uur

Chefkok Jeroen Klepper presenteert voorafgaand aan de film Bourgondische klassiekers van onze zuiderburen, een plank geserveerd met diverse warme en koude gerechten uit België. Menu incl. film excl. consumpties: 29,50 euro; 19:00 aan tafel, 20:30 uur film.

Marriage Story is een rijk, compassievol en soms ook grappig portret van een echtscheiding. Over twee mensen die veel van elkaar hielden, en dat eigenlijk nog steeds een beetje doen. De schitterende hoofdrollen van Scarlett Johansson en Adam Driver zouden beiden best eens Oscarnominaties kunnen opleveren.

Gevestigd op landgoed 't Oude Hof in de voormalige houtzagerij de Zwarte Schuur, maakt Cinebergen met 14 voorstellingen per week deel uit van het internationale netwerk van Europa Cinemas. Filmtheater Cinebergen, Eeuwigelaan 7, Bergen. Voor het actuele filmaanbod: www.cinebergen.nl, reserveerlijn: 072-5896310, infolijn: 072-581 5914.

 

Marsha Bakker
Meer berichten