Zwemparadijs voor senioren

Algemeen
Heerlijk zwemmen in het buitenzwembad van Roompot
Heerlijk zwemmen in het buitenzwembad van Roompot (Foto: Remy van Eijsden)

EGMOND AAN ZEE - Een vervanging van het ooit zo mooie grote zwembad in Egmond aan Zee is het niet, maar hoe mooi is het dat een groep inwoners en de ondernemer van Roompot (met behulp van de buursportcoach en gebiedsregisseur) elkaar hebben gevonden in de vorm van een prachtig zwemaanbod voor 55-plussers in Egmond aan Zee.

Heerlijk zwemmen in het buitenzwembad van Roompot , Kustpark Egmond aan Zee aan de Nollenweg is mogelijk op maandag en/of vrijdagochtend van 9.00 tot 9.45 uur. Vooraf resserveren via receptie.egmond@roompot.nl.

Rol

Roompot hecht grote waarde aan de maatschappelijke rol die zij hiermee vervullen in de gemeente en vindt het belangrijk dat senioren en mensen die minder mobiel zijn lekker in de buurt kunnen zwemmen. De instructeur is erg aardig en betrokken, de deelnemers zijn enorm blij dat ze weer kunnen zwemmen.

Aanmelden

Mocht u zich willen aanmelden, bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Roompot via: receptie.egmond@roompot.nl. Het buitenbad bevindt zich op het terrein van Roompot, Nollenweg 1 in Egmond aan Zee. De kosten bedragen €2.50 per keer. Het buitenbad zal tot het einde van de zomer geopend zijn (verwachting eind september 2020). Dit is een gezamenlijke inspanning van de fitnessgroep uit de Prins Hendrik Stichting, Roompot, buurtsportcoach Holland Sport en de gebiedsregisseur.