Een opsteker voor Duintreffers

Algemeen
Riekje Meij overhandigt de cheque aan voorzitter Rob Damen en penningmeester Chock Otten
Riekje Meij overhandigt de cheque aan voorzitter Rob Damen en penningmeester Chock Otten Foto: aangeleverd

SCHOORL - Het is alweer even geleden, maar daarom niet minder noemenswaardig. Donderdag 19 december mocht tafeltennisclub Duintreffers een gift ter waarde van 500 euro van de Rabobank ontvangen.

Eerder moest de club haar jaarlijkse ‘Bollenactie’ in december afstellen. Vanwege de Corona was het traditionele langs de deuren gaan helaas geen optie. Op het bericht hierover in deze krant sloeg Riekje Meij van de plaatselijke Rabobank aan. Zij zorgde er persoonlijk voor dat de club voor een deel gecompenseerd kon worden: 500 euro als steun om de lastige tijd door te komen.


Frisse start

Om er daarna weer helemaal te kunnen zijn als de binnensport weer vrijgegeven wordt. Als er weer getraind kan worden aan de Nieuwedam 5 achter de brandweerkazerne, op de dinsdagavonden, voor jeugd en volwassenen. Op de donderdagochtenden de DO-groep van senioren. En hopelijk ook in 2021 weer een opstart van de competitie. En vooral hoopt de club eindelijk weer Samson, de vaste groep van Scorlewaldbewoners eens in de twee weken op de woensdagavond te kunnen ontvangen.

Voor belangstellenden staat de deur in 2021 weer open op de dinsdagavonden: vier keer gratis meetrainen om daarna wie weet zeer betaalbaar lid te worden, recreatief en/of competitief.