(Foto: aangeleverd)

'Alles van waarde is weerloos'

BERGEN AAN ZEE - De Amsterdamse theatergroep Flint komt naar het Vredeskerkje in Bergen aan Zee met literair muziektheater over de poëzie van de dichter en schilder Lucebert.

De muziektheatervoorstelling 'Lucebert' is gebaseerd op het werk van één van Neerlands grootste dichters van de 20ste eeuw. Lucebert schreef poëzie zoals poëzie bedoeld is. Zijn teksten zijn verwarrend, provocerend maar vooral tot de verbeelding sprekend en uiterst muzikaal. Zijn woorden brengen een spontane eruptie van klanken voort, zoals een vuurspuwende vulkaan. Het wordt een theatraal, visueel en muzikaal spektakel boordevol 'spoken word', jazz, hiphop en hallucinerende beelden.

Idee en artistieke leiding Felix Strategier; spel en zang Felix Strategier, Wim Meuwissen; composities, trompet en beats; Mark Nieuwenhuis; beeld Martijn Grootendorst.

Donderdag 28 maart 20.00 uur. Zaal open 19.30 uur. Reserveren en info: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308. Kaarten ook verkrijgbaar in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel en vanaf een half uur voor aanvang concert aan de zaal zolang de voorraad strekt. Kijk ook op www.kunstgetij.nl.

Meer berichten