Word fit dankzij yoga in de Schoorlse duinen.
Word fit dankzij yoga in de Schoorlse duinen. ((Foto: Bregje van der Steeg))

Yoga in de duinen

SCHOORL - Embodiment & Nature start donderdag 16 mei bij Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer met een serie van zeven yogalessen. Deze rustige yin yogalessen (niveau 1/3) staan in nauwe verbinding met de omringende natuur.

De Schoorlse yogadocente en (sport-) psycholoog Julia Meijer combineert lichamelijke activiteit, lichaamsbewustzijn en natuurbeleving om extra goed te kunnen ontspannen en op te laden. De lessen zijn afwisselend van inhoud. De focus ligt op aspecten als ademhaling, de algehele houding, rotatie en curve van de ruggengraat, schouders en nek en heupen. Doel van de lessen is meer in contact te komen met het lichaam, soepeler worden en vollediger te leren ademen. Het is mogelijk om losse lessen te boeken of om de serie van zeven lessen te volgen. Deze zijn wekelijks op donderdag van 10.00 tot 11.15 uur. De start is donderdag 16 mei. Kosten zijn € 15,- per les en € 85,- voor een serie van zeven lessen. Bij goed weer is de les buiten, in overleg met de groep of bij slecht weer kunnen de lessen (deels) in het buitencentrum plaatsvinden. Aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl/yogaschoorl of ter plekke aan de balie.

Buitencentrum Schoorlse Duinen is te vinden aan de Oorsprongweg 1 in Schoorl. Maandag tot en met zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Betaald parkeren van 10.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten